Galerie foto Meteorologie.ro

Imagini legate de fenomene meteo
Termeni şi condiţii
Administratorul paginii Galerie foto Meteorologie.ro va încerca,în general, să înlăture sau să editeze orice material indecent sau imoral cât mai repede cu putinţă. Totodată, este imposibil ca acesta să verifice fiecare mesaj/imagine nouă. În acelaşi timp, sunteţi de acord ca tot materialul acestei pagini reflectă punctul de vedere şi opinia autorului mesajului/imaginii şi nu a administratorului sau a webmaster-ului, (cu excepţia mesajelor/imaginilor care le aparţin) din acest motiv,aceştia nu pot fi răspunzători pentru acest material.

Sunteţi de acord să nu postaţi material cu caracter abuziv, obscen, vulgar, calomnios, cu instigare la ură, ameninţări, hărţuire sau orientare sexuală sau orice alt material care poate încălca orice alte legi aplicabile. În aceeaşi ordine de idei, sunteţi de acord ca administratorul sau webmaster-ul paginii Galerie foto Meteorologie.ro are,în orice moment,dreptul de a şterge sau edita orice material. În calitate de utilizator, sunteţi de acord ca informaţiile trimise anterior să fie stocate într-o baza de date. Aceste informaţii nu vor fi divulgate către terţe persoane fară acordul dumneavoastră. Administratorul sau webmaster-ul nu pot fi traşi la răspundere pentru eventualele date compromise în urma unei accesări neautorizate şi/sau a unui atac tip "hacker" ale serverului şi/sau bazei de date.

Această pagină utilizează cookie pentru a stoca informaţii în calculatorul dumneavoastră. Acestea servesc doar pentru a îmbunătăţi procedura de vizualizare. Adresa electronică (e-mail) este utilizată doar pentru a confirma înregistrarea dumneavoastră sau pentru parola (parola uitată) .

În momentul în care faceţi clic pe butonul 'Sunt de acord' de mai jos, confirmaţi că sunteţi de acord să vă supuneţi respectării condiţiilor mai sus amintite.